Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانخبرمواد مخدر

حکومت‌سرپرست: پایان دادن به کشت مواد‌مخدر اولویت ماست

خبرگزاری دید: وزیر خارجه حکومت‌سرپرست در دیدار با رئیس دفتر مبارزه با مواد‌مخدر سازمان‌ملل از تلاش‌های جدی کابل برای مقابله با معضل مواد‌‌مخدر و جلوگیری از آسیب به جامعه افغانستان و منطقه خبر داد.

حکومت‌سرپرست: پایان دادن به کشت مواد‌مخدر اولویت ماست

امیرخان متقی، وزیر خارجه حکومت‌سرپرست ، امروز (۲۴ سرطان) در دیداری با بو متیانس، رئیس بخش عملیات دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل (UNODC)، تأکید کرد که حکومت‌سرپرست به طور جدی با معضل مواد‌مخدر مبارزه می‌کند و نخواهد گذاشت که این پدیده بار دیگر بر جامعه افغانستان و منطقه تأثیر منفی بگذارد.

در این دیدار، دو طرف به بررسی اقدامات انجام‌شده برای جلوگیری از کشت، تولید و قاچاق مواد مخدر و همچنین درمان افراد مبتلا به اعتیاد پرداختند.

بو متیانس نیز با ابراز رضایت از سفر خود به افغانستان، اقدامات حکومت سرپرست طالبان در زمینه مبارزه با مواد مخدر را مؤثر و مثبت ارزیابی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا