Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستانخبرمهاجرین

توزیع روزانه ۷۵۰۰ سیم‌کارت رایگان میان مهاجرین بازگشتی در اسلام‌قلعه

خبرگزاری دید: در پی افزایش موج بازگشت مهاجرین از ایران، مقام‌های ریاست مخابرات هرات از آغاز توزیع روزانه بیش از ۷۵۰۰ سیم‌کارت رایگان در مرز اسلام‌قلعه و سایر مراکز تعیین‌شده خبر داد.

هدف از این برنامه، تسهیل ارتباط مهاجران با خانواده‌های‌شان و فراهم‌سازی دسترسی سریع و مؤثر به خدمات دیجیتال عنوان شده است.

به گفته‌ی مسوولان، این ابتکار بخشی از تلاش‌های دولت برای حمایت از روند بازگشت مهاجرین و ادغام مجدد آنان در جامعه می‌باشد.

طبق جزئیات ارائه‌شده، دریافت سیم‌کارت منوط به انجام مراحل بایومتریک است و تنها پس از ثبت اطلاعات هویتی، به مهاجرین تحویل داده می‌شود.

دارندگان این سیم‌کارت‌ها بلافاصله به خدمات تماس صوتی، پیام‌رسانی و اینترنت همراه دسترسی خواهند داشت.

این طرح در هماهنگی با وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، اداره امور مهاجرین و شرکت‌های مخابراتی از جمله سلام، افغان‌تلیکام و MTN اجرا می‌شود و قرار است در صورت نیاز، در سایر نقاط مرزی کشور نیز گسترش یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا