Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانخبرسیاست

دعوت رسمی پاکستان پذیرفته شد؛ ملاحسن آخوند به اسلام‌آباد می‌رود

خبرگزاری دید: ملا محمدحسن آخوند، رئیس‌الوزرای حکومت‌سرپرست ، دعوت رسمی شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان برای سفر به اسلام‌آباد را پذیرفت.

دعوت رسمی پاکستان پذیرفته شد؛ ملاحسن آخوند به اسلام‌آباد می‌رود

این دعوت در جریان دیدار اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان با وی مطرح شد.

رئیس‌الوزرای حکومت‌سرپرست با استقبال از این دعوت گفت که در زمان مناسب به پاکستان سفر خواهد کرد و در این دیدار بر لزوم حل مشکلات میان دو کشور از راه تفاهم و برادری تأکید کرد.

وی افزود: «با زبان زور و تهدید هیچ مشکلی حل نمی‌شود و امیدواریم به لطف خداوند بتوانیم با حسن نیت، همکاری و حسن همجواری، چالش‌ها را پشت سر بگذاریم.»

اسحاق‌دار نیز با اشاره به سفر اخیرش به چین گفت که از مقامات چینی خواسته تا از پروژه ترانس ـ افغان حمایت کنند.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های دوجانبه به ویژه در زمینه بازگشت مهاجرین افغانستانی به کشور، نتایج مثبتی به همراه داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا