Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آزادی بیاناجتماعاسلایدشوافغانستانحقوق بشرزنانسیاستگزارشمهاجرین

گزارش‌نظرسنجی : حمایت حکومت‌سرپرست از مهاجران بازگشتی؛ نمادین و ناکافی

خبرگزاری دید: ادامه روند بی‌توجهی به نیازهای مهاجران بازگشتی، می‌تواند به یک بحران انسانی فراگیر در مناطق مرزی و شهری دامن بزند.

گزارش‌نظرسنجی : حمایت حکومت‌سرپرست از مهاجران بازگشتی؛ نمادین و ناکافی

نتایج یک نظرسنجی تازه در خبرگزاری دید نشان می‌دهد که اکثریت پاسخ‌دهندگان، حمایت حکومت‌سرپرست از مهاجران بازگشته از ایران و پاکستان را بسیار محدود و نمادین توصیف کرده‌اند.

بر اساس این نظرسنجی که به‌صورت آنلاین انجام شده است:

تنها ۱۳ درصد گفته‌اند که «حمایت کافی و مؤثر» از سوی حکومت ارائه شده است.
در مقابل، ۳۷ درصد باور دارند که حمایت‌ها «بسیار محدود و نمادین» بوده‌اند. این در حالی است که به همین اندازه هم گروهی از کاربران باور دارند که خدمات ابتدایی تا حدی برای مهاجران بازگشتی فراهم شده است.
و ۱۳ درصد نیز گفته‌اند که هیچ‌گونه حمایتی صورت نگرفته است.

این آمار در حالی منتشر می‌شود که روزانه هزاران مهاجر افغانستانی از مرزهای ایران و پاکستان بازگشت داده می‌شوند و فشارهای اقتصادی، نبود سرپناه و اشتغال از مهم‌ترین چالش‌های این قشر به‌شمار می‌رود.

کارشناسان امور مهاجرت هشدار می‌دهند که ادامه روند بی‌توجهی به نیازهای مهاجران بازگشتی، می‌تواند به یک بحران انسانی فراگیر در مناطق مرزی و شهری دامن بزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا