Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
انفجارتروریسمجنگخبرسیاستمنطقهنظامی

بمباران سویدا؛ اسرائیل بار دیگر به خاک سوریه تجاوز کرد

خبرگزاری دید: رژیم اسرائیل با نقض آتش‌بس، مواضع قبایل بادیه‌نشین و شبه‌نظامیان را در سویدا بمباران کرد.

در حالی که تنها ده روز از اعلام آتش‌بس میان رژیم اسرائیل و حکومت فعلی سوریه می‌گذرد، فعالان سوری از حمله مجدد هوایی اسرائیل به اهدافی در ولایت سویدای سوریه خبر داده‌اند.

بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه مستقر در لندن، این حملات مواضع قبایل سنی بادیه‌نشین و شبه‌نظامیان وابسته به حکومت سوریه را هدف قرار داده‌اند.

گفته می‌شود موترهای متعلق به این گروه‌ها نیز در میان اهداف بمباران‌شده بوده‌اند.

ارتش اسرائیل تاکنون به این گزارش واکنشی نشان نداده است.

یکی از سخنگویان ارتش در پاسخ به پرسش رسانه‌ها از این حملات ابراز بی‌اطلاعی کرده است.

اسرائیل در سال‌های اخیر بارها مناطقی از جنوب سوریه به‌ویژه سویدا و دمشق را هدف قرار داده است.

این کشور مدعی است هدفش از چنین حملاتی، حمایت از اقلیت دروزی سوریه و مهار تهدیدهای امنیتی در مرزهای شمالی‌اش است؛ اما کارشناسان معتقدند تل‌آویو اهداف استراتژیک گسترده‌تری را دنبال می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا