Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
خبرسیاستمنطقه

بدون استوارنامه، کابل ـ اسلام‌آباد سطح نمایندگان را به سفیر ارتقا دادند

خبرگزاری دید: کابل و اسلام‌آباد به‌طور رسمی نمایندگی دیپلماتیک خود را به سطح سفیر ارتقا دادند؛ به‌رغم این اقدام، پاکستان گفته قصدی برای به‌رسمیت شناختن حکومت‌سرپرست ندارد.

بدون استوارنامه، کابل ـ اسلام‌آباد سطح نمایندگان را به سفیر ارتقا دادند

دو طرف در ماه می، زمانی که «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین با میزبانی از همتایان پاکستانی و افغانستانی برای دستیابی به توافق میان آن‌ها تلاش کرد، تصمیم به ارتقای روابط دیپلماتیک گرفتند.

روز جمعه، شفقت علی خان، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که کاردارهای دو کشور در هر دو پایتخت، با توافق متقابل، به مقام سفیر ارتقا یافته‌اند.

او در نشست خبری هفتگی خود گفت: «روابط دوجانبه بین دو کشور اکنون در سطح سفیر قرار دارد و از دید ما این روند تکمیل شده است.»

او افزوده که نماینده افغانستان در اسلام‌آباد اکنون از تشریفات ویژه یک سفیر تمام‌وقت برخوردار است و «در این خصوص اقدام دیگری لازم نیست.»

معمولاً سفرای جدید، استوارنامه خود را به رییس‌جمهور تقدیم می‌کنند، اما در مورد سفیر حکومت‌سرپرست، وزارت خارجه پاکستان اعلام کرده که چنین تشریفاتی لازم نیست.

هرچند پاکستان تصمیم به ارتقای روابط گرفته است، اما هنوز برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن رسمی حکومت سرپرست وجود ندارد.

در حال حاضر، تنها روسیه حکومت‌سرپرست را به رسمیت شناخته است.

رسانه‌های پاکستان گزارش دادند که در همان روزی که دو طرف رسماً روابط خود را ارتقا دادند، وزیر انرژی حکومت سرپرست مدعی شد که پاکستان هرگز تمایلی به دیدن «یک دولت مرکزی قوی و باثبات در افغانستان» نداشته است.
اما سخنگوی وزارت خارجه پاکستان این نگرانی‌ها را بی‌اساس دانست.

او در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات اخیر این وزیر گفته است: «این اظهارات کاملاً برخلاف عقل سلیم، تاریخ و واقعیت‌ها است.»

او بار دیگر موضع دیرینه اسلام‌آباد را یادآور شده که «هیچ کشوری به اندازه پاکستان خواهان یک افغانستان صلح‌آمیز و باثبات نیست.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا