Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوامنیت و حوادثجهانخبرنظامی

حملات روسیه به زیرساخت‌های نفتی آذربایجان در پی توافق پنهان علی‌اف و ترامپ

خبرگزاری دید: تنش‌های ژئوپلیتیکی در قفقاز جنوبی به اوج تازه‌ای رسیده است. بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، روسیه طی روزهای اخیر چندین خط و مخزن نفتی آذربایجان را هدف حمله قرار داده است؛ اقدامی که ناظران آن را واکنش مستقیم کرملین به توافق محرمانه الهام علی‌اف با دونالد ترامپ می‌دانند.

طبق این توافق، باکو نقش واسطه فروش نفت و گاز روسیه به اروپا را بر عهده می‌گرفت، اما منابع انرژی را با نام آذربایجان عرضه می‌کرد. این ابتکار، که ظاهراً رضایت موقت مسکو را در جنگ اخیر قره‌باغ و خروج نیروهای حافظ صلح روس به دنبال داشت، اکنون با تحولات جدید رنگ باخته است.

پیوستن احتمالی آذربایجان و ارمنستان به ناتو و استقرار نیروهای این ائتلاف در نزدیکی مرزهای روسیه، زنگ خطر را برای مسکو به صدا درآورده و به گفته کارشناسان، حملات اخیر نشانه ورود این مناقشه به مرحله‌ای سخت‌تر است.

همزمان، بازداشت شهروندان دو کشور و افزایش لفاظی‌های سیاسی، چشم‌انداز روابط مسکو و باکو را تیره‌تر کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا