Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانحقوق بشرخبرسیاستمنطقهمهاجرتمهاجرین

افغانستان: سیاست جدید ویزه پاکستان توهین به کرامت مهاجرین است

خبرگزاری دید: یک مقام ارشد وزارت داخله حکومت سرپرست، سیاست تازه سفارت پاکستان در کابل برای انجام مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزه را «تحقیرآمیز و غیرانسانی» خوانده و نسبت به ادامه این روند هشدار داده است.

افغانستان: سیاست جدید ویزه پاکستان توهین به کرامت مهاجرین است

به گزارش برخی منابع خبری، یکی از مقامات بلندپایه وزارت داخله حکومت سرپرست در کابل، واکنش به سیاست تازه‌ صدور ویزه پاکستان گفت: «فراخواندن متقاضیان افغانستانی‌ برای مصاحبه حضوری در سفارت، شکنجه و تحقیر اتباع افغانستانی‌ است.»

این مقام افزود که در حالی‌ که شهروندان کشورهای دیگر می‌توانند به صورت آنلاین برای دریافت ویزه پاکستان اقدام کنند، افغانستانی‎‌ها مجبورند برای یک روند وقت‌گیر و تحقیرآمیز به سفارت مراجعه کنند.

وی با متهم کردن دولت اسلام‌آباد به ایجاد «مسیر تازه‌ای برای فساد»، هشدار داد که اگر این سیاست ادامه پیدا کند، ممکن است حکومت سرپرست، صدور مجوز مراجعه به سفارت پاکستان را برای اتباع خود ممنوع کند.

مقامات حکومت سرپرست از اسلام‌آباد خواست تا در سیاست‌های خود بازنگری کرده و با مردم افغانستان همانند سایر ملت‌ها رفتار کند، نه با تبعیض و تحقیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا