بازداشت مجدد فعال نابینای بریتانیایی به اتهام «تروریزم» در تظاهرات حامیان فلسطین
خبرگزاری دید: پولیس متروپولیتن لندن بار دیگر «مایک هیگینز» فعال نابینای معلول را به اتهام نقض قانون ضدتروریزم بازداشت کرد؛ فردی که پیشتر نیز به دلیل حمل پلاکاردی با پیام مخالفت با نسلکشی و حمایت از فلسطین، در تجمعات اعتراضی دستگیر شده بود.

رسانههای بریتانیایی گزارش دادند که نیروهای پولیس متروپولیتن لندن روز گذشته برای دومین بار «مایک هیگینز»، فعال نابینای بریتانیایی و از منتقدان سیاستهای اسرائیل را بازداشت کردند. این اقدام بر اساس قانون ضدتروریزم صورت گرفته است.
هیگینز پیشتر در یکی از تجمعات حامی فلسطین، به دلیل حمل پلاکاردی با مضمون «با نسلکشی مخالفم؛ از فلسطین حمایت میکنم» دستگیر و پس از چند ساعت آزاد شده بود.
گزارشها حاکی است که او این بار نیز در میان بیش از هزار معترضی حضور داشت که از صبح تا شب در لندن علیه سیاستهای اسرائیل و برای اعلام همبستگی با مردم فلسطین تجمع کردند. به گفته منابع محلی، پولیس در جریان این اعتراضات صدها نفر از شرکتکنندگان را بازداشت کرده است.
این بازداشتها در حالی صورت گرفته که نهادهای حقوق بشری نسبت به استفاده گسترده از قوانین ضدتروریزم برای سرکوب اعتراضات مسالمتآمیز در بریتانیا هشدار دادهاند.