Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانتروریسمجنگخبرسیاستسینما و تئاتر

محافظ دروغ‌ها؛ مستندی از بزرگ‌ترین دروغ‌های امریکا در جنگ افغانستان بر پرده سینما

خبرگزاری دید: مستند تحقیقی «Bodyguard of Lies» به کارگردانی دن کراوس منتشر شد. این مستند بر اساس تحقیق سال ۲۰۱۹ موسوم به «اسناد افغانستان» ساخته شده و نشان می‌دهد حقیقت در طول دو دهه جنگ امریکا در افغانستان قربانی اصلی بوده است.

محافظ دروغ‌ها؛ مستندی از بزرگ‌ترین دروغ‌های امریکا در جنگ افغانستان بر پرده سینما

به نقل از واشنگن‌پست، مستند با تکیه بر روایت‌های دست ‌اول جنرال‌ها، دیپلمات‌ها و مقامات دولتی، شکاف میان سخنان رسمی و واقعیت پنهان را برجسته می‌کند.

یکی از چهره‌های اصلی فیلم، جنرال دیوید مک‌کیرنان، بر این اعتراف دارد که تصویر خوش‌بینانه از جنگ ارائه داده و بر راه ‌حل سیاسی به جای نظامی تأکید کرده است.

فیلم همچنین به نقش دولت‌های ترامپ و بایدن در پایان جنگ می‌پردازد و هشدار می‌دهد که تصمیم خروج نیروها تنها به بایدن نسبت داده نشود؛ چرا که مبنای آن در دوره ترامپ گذاشته شد.

کارگردان کراوس هدفش را پرداختن به «کلمات و شکاف میان گفتار رسمی و واقعیت» اعلام کرده و می‌گوید این مستند می‌تواند برای نسل جوان نخستین آشنایی جدی با جنگ افغانستان و پیامدهای دروغ‌های آن باشد.

جان اف. ساپکو، بازرس ویژه بازسازی افغانستان، در فیلم هشدار می‌دهد که امریکا باید از این تجربه بیاموزد تا دوباره فریب وعده‌های جنگ‌های کوتاه و باشکوه را نخورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا