Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
امنیت و حوادثتروریسمخبرمنطقه

تحرکات تازه داعش خراسان در بلوچستان و مناطق قبایلی پاکستان

خبرگزاری دید: منابع امنیتی پاکستان از تلاش‌های جدید گروه داعش خراسان برای سازماندهی دوباره در مناطق قبایلی و ایالت بلوچستان خبر داده‌اند.

منابع امنیتی پاکستان گزارش داده‌اند که گروه داعش خراسان پس از موجی از حملات جدایی‌طلبان بلوچ، در حال تلاش برای سازماندهی مجدد و بازسازی ساختارهای خود در ایالت بلوچستان و مناطق قبایلی پاکستان است.

طبق اطلاعات امنیتی، شهاب‌الدین مهاجر، سرکرده گروه داعش خراسان، که پیش‌تر تحت فشارهای شدید از سوی نیروهای محلی و جدا‌طلبان بلوچ قرار گرفته بود، همچنان در بلوچستان حضور دارد. مهاجر که در پی حملات اخیر مجبور به جابه‌جایی شده است، گزارش شده که در حال حاضر به مناطقی از بلوچستان منتقل شده است که کنترل آن‌ها به دست داعش خراسان باقی مانده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی فرماندهان ارشد این گروه، از جمله «سلطان عزیز اعظم»، نیز اخیراً در مناطق قبایلی پاکستان، به ویژه در دره تیراه و خیبرپختونخوا، دیده شده‌اند. به نظر می‌رسد که این فرماندهان به دنبال پناه گرفتن در مناطقی هستند که از نظر امنیتی تحت کنترل گروه‌های مختلف، از جمله طالبان، قرار دارند.

یکی از مهم‌ترین مسائل امنیتی که در این گزارش‌ها مطرح شده، فرار برخی از فرماندهان داعش خراسان به مناطق قبایلی خیبرپختونخوا است. این مناطق در سال‌های اخیر شاهد تحرکات مختلف گروه‌های تروریستی بوده‌اند و احتمالاً داعش خراسان در تلاش است تا از این مناطق به عنوان پناهگاهی برای بازسازی نیروهای خود استفاده کند.

منابع امنیتی تأکید می‌کنند که حضور مداوم شهاب‌الدین مهاجر و دیگر سرکردگان داعش در این مناطق می‌تواند تهدیداتی جدید برای امنیت داخلی پاکستان و افغانستان ایجاد کند. همچنین، این گروه ممکن است از فضای آشفته و مرزی میان دو کشور برای گسترش فعالیت‌های خود بهره‌برداری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا