Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعافغانستانامنیت و حوادثانفجارتروریسمجنگحقوق بشرخبرسیاستنظامی

ذبیح‌الله مجاهد: هیچ نگرانی امنیتی در مرزهای افغانستان وجود ندارد

خبرگزاری دید: سخنگوی حکومت سرپرست در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور روسیه درباره وضعیت امنیتی افغانستان، تأکید کرد که مرزهای کشور کاملاً امن است و هیچ تهدیدی از خاک افغانستان متوجه کشورهای همسایه نخواهد بود.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت سرپرست، در بیانیه‌ای اعلام کرد که افغانستان به حفظ امنیت مرزهای خود با تمام کشورهای همسایه، به‌ویژه تاجیکستان، متعهد است و هیچ‌گونه نگرانی امنیتی در این زمینه وجود ندارد.

وی در این اظهارات گفت: «اطمینان می‌دهیم که از خاک افغانستان برای ایجاد ناامنی یا تهدید علیه هیچ کشور یا فردی استفاده نخواهد شد، مرزهای ما تحت کنترل است و هماهنگی کامل برای تأمین امنیت وجود دارد.»

این واکنش پس از آن مطرح شد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در نشست سران کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در دوشنبه، پایتخت تاجیکستان، نسبت به تداوم برخی چالش‌های امنیتی در افغانستان هشدار داده بود.

پوتین ضمن اشاره به تلاش‌های حکومت سرپرست برای عادی‌سازی اوضاع، تأکید کرد که امنیت در مرز میان تاجیکستان و افغانستان باید به‌درستی برقرار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا