Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آزادی بیاناجتماعاسلایدشوافغانستانحقوق بشرخبرزنانزنانسیاستفرهنگ عامه

امیرخان متقی: عدم دعوت از خبرنگاران زن در کنفرانس اخیر «مسئله فنی» بود

خبرگزاری دید: سرپرست وزارت خارجه طالبان، در واکنش به انتقادها پیرامون عدم دعوت خبرنگاران زن به نشست خبری‌اش در دهلی، این اقدام را غیرعمدی و ناشی از محدودیت فنی عنوان کرد.

امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان، امروز در حاشیه نشست‌های خود در دهلی، در پاسخ به پرسشی درباره عدم حضور خبرنگاران زن در کنفرانس مطبوعاتی دو روز پیش، گفت:این نشست مطبوعاتی در مدت زمان بسیار کوتاهی برنامه‌ریزی شد و فهرست محدودی از خبرنگاران برای حضور در آن در نظر گرفته شده بود.

هدف از تعیین فهرست مشخص، تنها مدیریت فنی و زمانی جلسه بود و هیچ نیت دیگری در کار نبود.

این اظهارات در پی انتقاد برخی نهادهای رسانه‌ای و فعالان حقوق زنان مطرح شده که نبود خبرنگاران زن را نشانه‌ای از تبعیض جنسیتی در پوشش رویدادهای رسمی دانسته بودند.

متقی در ادامه تأکید کرد که این تصمیم در سطح فنی گرفته شده و نباید تعبیر سیاسی یا تبعیض‌آمیز از آن صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا