Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعافغانستانجهانخبرسیاستمهاجرین

اعلام آمادگی ایران برای میانجی‌گری میان افغانستان و پاکستان

خبرگزاری دید: رئیس‌جمهور ایران، در دیدار با، وزیر داخله پاکستان، ضمن تأکید بر اهمیت روابط دوجانبه، از آمادگی تهران برای همکاری در حل‌وفصل اختلافات میان اسلام‌آباد و کابل خبر داد.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، در دیدار با سید محسن نقوی، وزیر داخله پاکستان، با اشاره به پیوندهای تاریخی، فرهنگی و مذهبی دو ملت، بر ضرورت گسترش همکاری‌های همه‌جانبه میان تهران و اسلام‌آباد تأکید کرد.

پزشکیان با بیان اینکه امنیت، ثبات و توسعه کشورهای همسایه به هم پیوسته است، گفت: «جمهوری اسلامی ایران از هرگونه تلاش برای کاهش تنش‌ها و رفع اختلافات میان پاکستان و افغانستان حمایت می‌کند و آماده همکاری در این زمینه است.»

وی گسترش تعاملات در حوزه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی را از اولویت‌های روابط ایران و پاکستان دانست و افزود: «توسعه همکاری‌های منطقه‌ای می‌تواند به بهبود وضعیت امنیت و رفاه در کل منطقه جنوب آسیا و غرب آسیا منجر شود.»

در این دیدار، سید محسن نقوی نیز با قدردانی از نقش سازنده ایران در تقویت ثبات منطقه‌ای، بر تمایل اسلام‌آباد برای توسعه روابط دوجانبه و همکاری مشترک در مدیریت چالش‌های امنیتی و مرزی تأکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا