Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
امنیت و حوادثتروریسمجنگخبرمنطقهنظامی

کشته‌شدن ۲۲ عضو تحریک طالبان پاکستانی در عملیات ارتش

خبرگزاری دید: ارتش پاکستان اعلام کرد در یک عملیات در ایالت خیبرپختونخوا دست‌کم ۲۲ عضو تحریک طالبان پاکستانی در درگیری با نیروهای امنیتی کشته شده‌اند، اما درباره تلفات ارتش اطلاعاتی ارائه نشده است.

کشته‌شدن ۲۲ عضو تحریک طالبان پاکستانی در عملیات ارتش

ارتش پاکستان اعلام کرد که در عملیات نظامی ۲۴ نوامبر در ولسوالی بنو، ۲۲ جنگجوی وابسته به تحریک طالبان پاکستانی از پا درآمده‌اند. این بیانیه گفته شبه‌نظامیان پس از یک درگیری شدید هدف قرار گرفته و کشته شده‌اند.

ارتش پاکستان در بیانیه خود بار دیگر بر وابستگی طالبان پاکستانی به هند تأکید کرده و این گروه را «نیروی نیابتی ضدپاکستان» خوانده است. با وجود ارائه جزئیات درباره تلفات مخالفان، ارتش هیچ‌گونه اطلاعاتی درباره کشته یا زخمی‌شدن نیروهای امنیتی پاکستان منتشر نکرده است.

ولسوالی بنو طی هفته‌های گذشته با افزایش محسوس ناامنی روبه‌رو بوده و به دلیل موقعیت مرزی در شمال‌غرب پاکستان، یکی از مسیرهای اصلی رفت‌وآمد قاچاقچیان مواد مخدر و سلاح و محل فعالیت گروه‌های تندرو به شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا