Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستاناقتصاد و توسعهخبر

اشتراک آنلاین متقی در بیست و نهمین نشست وزیران خارجه سازمان اکو

خبرگزاری دید: امیرخان متقی، وزیر خارجه حکومت، برای اولین بار در بیست‌ونهمین نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اقتصادی “اکو” به میزبانی قزاقستان اشتراک کرد.

اشتراک آنلاین متقی در بیست و نهمین نشست وزیران خارجه سازمان اکو

وزارت خارجه حکومت سرپرست امروز( جمعه، ۷ قوس) با انتشار خبرنامه ای گفته است: متقی با تأگید بر گسترش همکاری‌ها با اکو و کشورهای منطقهف دستاوردهای حکومت طالبان را در بخش‌های امنیت، اقتصاد، تجارت و مبارزه با مواد مخدر تشریح نمود.

براساس خبرنامه، کشورهای عضو نیز توسعه روابط با افغانستان را مهم دانستند و تلاش‌های این کشور در مبارزه با مواد مخدر و ثبات اقتصادی را ستودند.

وزیر خارجه اوزبیکستان در این نشست، افغانستان را عضو جدایی‌ناپذیر اکو و نزدیک‌ترین مسیر ترانزیتی جنوب آسیا دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا