۹ نفر به جرم حفاری غیرقانونی در قلعه تاریخی نیمروز بازداشت شدند
خبرگزاری دید: نیروهای امنیتی حکومت طالبان در ولایت نیمروز ۹ نفر را که قصد حفاری غیرمجاز در محوطه یک قلعه تاریخی را داشتند، هنگام انجام عملیات دستگیر کردند.

مأموران امنیتی حکومت طالبان در ولایت نیمروز در غرب کشور، ۹ فرد را که در حال حفاری غیرقانونی در اطراف یک قلعه تاریخی بودند، بازداشت کردند. این افراد در حین عملیات، با دو دستگاه ماشین برقی، کلنگ و بیلچه دستگیر شدند.
حبیبالله الهام، رئیس اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان در نیمروز، ضمن تأکید بر حفاظت از میراث تاریخی، اعلام کرد که تخریب یا حفاری غیرقانونی در اماکن تاریخی به هیچ وجه مجاز نیست و مسوولان محلی موظف به جلوگیری از چنین اقداماتی هستند.
پیشتر، نیروهای امنیتی این ولایت موفق به کشف و ضبط ۴۸ قطعه اثر تاریخی در مسیر بزرگراه زرنج – دلارام شده بودند. مقامات محلی تأکید کردهاند که برای جلوگیری از قاچاق، تخریب یا خرید و فروش غیرقانونی آثار باستانی، هماهنگی میان نهادهای امنیتی به طور جدی ادامه دارد و هیچ فرد یا گروهی اجازه دستبرد به این آثار را ندارد.