Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستانخبرمحیط زیست

سازمان ملل: خشکسالی‌های پی‌درپی اراضی افغانستان را در آستانه فروپاشی قرار داده است

خبرگزاری دید: نهادهای مختلف سازمان ملل با هشدار نسبت به تشدید تخریب زمین در افغانستان اعلام کردند که این کشور یکی از آسیب‌پذیرترین نقاط جهان در برابر تغییرات اقلیمی است و نیاز فوری به حفاظت از منابع آب و خاک دارد.

سازمان ملل: خشکسالی‌های پی‌درپی اراضی افغانستان را در آستانه فروپاشی قرار داده است

سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی تازه نسبت به گسترش تخریب اراضی در افغانستان به‌دلیل خشکسالی‌های بلندمدت هشدار داده و تأکید کرده است که پیامدهای تغییرات اقلیمی بر این کشور با سرعتی نگران‌کننده در حال افزایش است.

برنامه توسعه سازمان ملل اعلام کرده که تلاش‌ها برای تقویت اقدامات حفاظتی در حوزه آب و خاک آغاز شده و پروژه‌های جدیدی برای جلوگیری از فرسایش زمین و مدیریت منابع طبیعی در دست اجرا است.

در همین حال، دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل گزارش داده که خشکسالی همچنان در بخش‌های وسیعی از کشور ادامه دارد و امسال ولایات فاریاب و بادغیس بیشترین خسارت را تحمل کرده‌اند؛ مناطقی که کشتزارهای زراعتی، مراتع و پوشش جنگلی آن‌ها به‌طور چشمگیری آسیب دیده است.

سازمان ملل تاکید کرده دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی باید برای جلوگیری از تشدید بحران زیست‌محیطی در افغانستان همکاری گسترده‌تری انجام دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا