Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستاناقتصاد و توسعهخبر

سرمایه‌گذاری صنعت پلاستیک در هرات به مرز ۱۰۰ میلیون دالر می‌رسد

خبرگزاری دید: صنعت پلاستیک در هرات با افزایش تولیدات و رشد سرمایه‌گذاری، وارد مرحله تازه‌ای از توسعه شده و انتظار می‌رود حجم سرمایه‌گذاری آن به ۱۰۰ میلیون دالر برسد.

سرمایه‌گذاری صنعت پلاستیک در هرات به مرز ۱۰۰ میلیون دالر می‌رسد

صنعت پلاستیک در هرات با رشدی کم‌سابقه در مسیر تبدیل‌شدن به یکی از بزرگ‌ترین قطب‌های تولیدی کشور قرار گرفته است.

مسوولان اتحادیه صنعت پلاستیک در هرات می‌گویند که هم‌اکنون هشت فابریکه تولید انواع محصولات پلاستیکی و بوجی در این ولایت فعالیت دارند و با مجموع سرمایه‌گذاری ۶۵ میلیون دالر، روزانه نزدیک به ۱۰۰ تُن محصول به بازار عرضه می‌کنند.

به گفته‌ی آنان، علاوه بر تأمین نیازمندی‌های بازار هرات، بخش بزرگی از تولیدات این کارخانه‌ها به دیگر ولایت‌های کشور نیز ارسال می‌شود.

آمارهای تازه‌ی اتحادیه تولیدکنندگان پلاستیک نشان می‌دهد که چندین فابریکه جدید در حال ساخت است و با تکمیل و بهره‌برداری از آن‌ها، میزان سرمایه‌گذاری در این بخش به حدود ۱۰۰ میلیون دالر افزایش خواهد یافت.

مسوولان صنعتی در هرات تأکید می‌کنند که حمایت‌های پی‌هم اداره محلی، ایجاد سهولت‌های لازم برای سرمایه‌گذاران و توجه به تولیدات داخلی، از عوامل اصلی رشد این صنعت در سال‌های اخیر بوده است.

آنان امیدوارند با ادامه این روند، هرات به یکی از مراکز مهم تولید محصولات پلاستیکی در سطح منطقه تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا