افغانستانپرونده هاحوادث طبیعیخبرمنطقهمهاجرتمهاجرین

سرما و مهاجران غیر‌قانونی؛ مرزبانان ایران جان بیش از ۲ هزار افغانستانی را نجات دادند

خبرگزاری دید: دادستان تایباد – ایران از نجات بیش از ۲ هزار مهاجر غیرمجاز افغانستان گرفتار در کولاک و برف سنگین در مناطق مرزی شمال شرق ایران خبر داد.

سرما و مهاجران غیر‌قانونی؛ مرزبانان ایران جان بیش از 2 هزار افغانستانی را نجات دادند

حجت صدیقی، دادستان عمومی و انقلاب اسلامی تایباد، اعلام کرد که در جریان بارش شدید برف و بروز کولاک، بیش از ۲ هزار مهاجر افغانستان در نقاط سخت‌گذر گرفتار شدند.

این افراد پیش از ورود غیرقانونی به این کشور توسط نیروهای مسلح شناسایی شدند.

وی افزود که نیروهای امنیتی ایران ضمن ارائه خدمات درمانی و رفاهی، اقدامات لازم برای جلوگیری از سرمازدگی و یخ‌زدگی مهاجران را انجام دادند.

پس از درمان و طی مراحل قانونی، مهاجران به مقامات کشورشان تحویل داده شدند.

مهاجرت از کشور طی سال‌های اخیر، رشد قابل ملاحظه داشته است . جمهوری اسلامی ایران هدف اصلی شهروندان کشور برای مهاجرت است . پیوندهای فرهنگی و زبانی از عوامل اصلی مهاجرت هموطنانمان به ایران است.
این در حالی است که حکومت طالبان همواره اعلام میدارند که رشد اقتصادی و ساخت زیربناهای شغلی در کشور رو به رشد است.
در همین حال اکثریت مهاجرت کنندگان، بیکاری و فقر را از عوامل اصلی ترک کشور اعلام می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا