خبرگزاری دید: هانتر بایدن، فرزند جو بایدن، رئیسجمهور سابق امریکا، با انتقاد صریح از نحوه خروج ایالات متحده از افغانستان، این اقدام را «شکستی آشکار» توصیف کرد و مسوولیت نهایی آن را متوجه پدرش دانست.

او در مصاحبه با پادکست The Shawn Ryan Show با اشاره به کشتهشدن ۱۳ نظامی امریکایی گفت: «خروج از افغانستان تصمیم درستی بود، اما اجرای آن فاجعهبار انجام شد. رئیسجمهور در نهایت مسوول است و این واقعیتی است که پدرم هم آن را میداند.»
هانتر بایدن ضمن انتقاد از نقش فرماندهان نظامی، بخشی از مسوولیت وضعیت ایجادشده را متوجه سیاستهای دولت پیشین امریکا دانست، اما تأکید کرد که «تصمیم نهایی همیشه با رئیسجمهور است».
وی همچنین در بخش دیگری از این گفتوگو، مواضعی انتقادی نسبت به سیاستهای مهاجرتی امریکا اتخاذ کرد و گفت که کشورش «به مشکل مهاجرت اعتیاد پیدا کرده» و فضای سیاسی بهجای ارائه راهحل، فقط شاهد گفتوگوهای بینتیجه است.
هانتر بایدن در پایان، با ابراز تردید نسبت به هویت سیاسی خود، اعلام کرد که دیگر مطمئن نیست همچنان خود را یک دموکرات بداند.