اجتماعافغانستانخبرسلامتمواد مخدر

بلخ؛ ۲۵۰ تن پس از ترک‌اعتیاد و فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ترخیص شدند

خبرگزاری دید: فرماندهی پولیس ولایت بلخ از ترخیص ۲۵۰ تن مبتلا به مواد‌مخدر پس از درمان، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و بازگشت آنان به آغوش خانواده خبر داد.

بلخ؛ ۲۵۰ تن پس از ترک‌اعتیاد و فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ترخیص شدند

مسوولان فرماندهی پولیس ولایت بلخ اعلام کردند که ۲۵۰ تن مبتلا به مواد‌مخدر، پس از طی دوره درمانی در کمپ هزار تختخوابی این ولایت، ترخیص و به خانواده‌هایشان تحویل داده شدند.

این افراد در جریان درمان، علاوه بر ترک اعتیاد، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مختلفی از جمله خیاطی، کفش‌ دوزی، کیف‌ سازی و بازسازی وسایل را فرا گرفته‌اند.

فرماندهی پولیس بلخ هدف اجرای این برنامه را کمک به بازگشت سالم این افراد به جامعه، کاهش آسیب‌های اجتماعی و فراهم‌سازی زمینه اشتغال برای بهبودیافتگان عنوان کرده است.

مسوولان تأکید کردند که روند جمع‌آوری، درمان و توانمندسازی معتادان در این ولایت همچنان ادامه خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا