دیدار ملا برادر و مقام ترکمنستان؛ تأکید بر همکاریهای ریلی و انرژی منطقهای
خبرگزاری دید: در هرات، ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی حکومت طالبان، با رشید مردوف معاون نخستوزیر ترکمنستان دیدار و درباره پروژههای بزرگ زیربنایی میان دو کشور گفتوگو کرد.

ملا برادر در این دیدار از هیات ترکمنستان خواست تا موضع نهایی خود را درباره پروژه خط آهن تورغندی ـ هرات مشخص کند. او تأکید کرد که قزاقستان نیز برای مشارکت در اجرای این پروژه ابراز علاقهمندی کرده است.
رشید مردوف با اعلام آمادگی ترکمنستان برای سرمایهگذاری در این خط آهن، گفت که کشورش آماده است برق ترکمنستان را از پنج مسیر مختلف به افغانستان انتقال دهد.
ملا برادر همچنین از علاقهمندی یک شرکت عربی به نام «دلتا انترنشنل» برای سرمایهگذاری در پروژه تاپی خبر داد.
به گفته او این شرکت قصد دارد در بخشهای مختلف از جمله خرید گاز تاپی، افزایش ظرفیت بلاک بزرگ گازی ترکمنستان، ساخت و توسعه خط لوله گاز از ولسوالی گذره هرات تا سپینبولدک قندهار، امتداد پایپلاین تا مرز هند و نیز ایجاد یک مرکز بزرگ و مدرن گاز در بندر گوادر پاکستان سرمایهگذاری کند.