اجتماعافغانستانخبرفرهنگ عامه

محفل باشکوه انس با قرآن در هرات به مناسبت نیمه‌ شعبان برگزار شد

خبرگزاری دید: همزمان با فرارسیدن نیمه‌ شعبان، شهر هرات شاهد برگزاری محفل بزرگ انس با قرآن کریم با حضور گسترده اقشار مختلف مردم بود.

محفل باشکوه انس با قرآن در هرات به مناسبت نیمه‌ شعبان برگزار شد

به مناسبت فرا رسیدن نیمه‌ شعبان، محفل بزرگ انس با قرآن کریم در مرکز قرآنی ثقلین جبرئیل شهر هرات برگزار شد.

این برنامه با حضور گسترده قاریان، حافظان قرآن، علما و خانواده‌ها در فضایی سرشار از معنویت همراه بود.

در این محفل، شماری از قاریان برجسته و نوجوانان حافظ قرآن کریم با تلاوت آیات الهی، حال‌وهوای خاصی به مراسم بخشیدند.

استاد محمد جاوید اکبری و دیگر چهره‌های قرآنی هرات نیز با حضور خود بر اهمیت انس با قرآن و نقش آن در هدایت فرد و جامعه تأکید کردند.

سخنرانان این برنامه هدف از برگزاری چنین محافلی را ترویج فرهنگ قرآنی، تقویت باورهای دینی نسل جوان و نهادینه‌سازی ارزش‌های اخلاقی عنوان کردند.

آنان نیمه‌ شعبان را فرصتی مناسب برای بازگشت به آموزه‌های قرآنی، توجه به عدالت‌محوری و تقویت همبستگی اسلامی در جامعه دانستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا