خبرسیاستمنطقه

لیبرمن: نتانیاهو «سگ مطیع ترامپ» شده و اسرائیل را منزوی کرده است

خبرگزاری دید: آویگدور لیبرمن، رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» با حمله‌ای کم‌سابقه به بنیامین نتانیاهو، او را «سگ مطیع ترامپ» توصیف کرد و هشدار داد که اسرائیل به دلیل این وابستگی، در آستانه یک فاجعه سیاسی قرار گرفته است.

لیبرمن: نتانیاهو «سگ مطیع ترامپ» شده و اسرائیل را منزوی کرده است

لیبرمن در سخنرانی خود در دانشگاه رایشمن گفت که نتانیاهو با کنار گذاشتن سیاست سنتی حفظ توازن میان دو حزب اصلی آمریکا، اسرائیل را به «ابزاری رام در دستان دونالد ترامپ» تبدیل کرده و استقلال سیاسی آن را از بین برده است.

او تأکید کرد که این وضعیت، اسرائیل را به شکلی بی‌سابقه در جهان منزوی کرده و «برای نخستین بار از سال ۱۹۶۷، حتی بیش از فلسطینی‌ها به حاشیه رانده شده‌ایم».

به گفته لیبرمن، ساختار سیاسی و امنیتی کنونی اسرائیل کشور را به سمت بحرانی سوق می‌دهد که خطر آن کمتر از رویدادهای ۷ اکتوبر نیست.

او افزود: «هیچ‌گاه تا این اندازه در سطح جهانی و در واشنگتن تنها نبوده‌ایم و نتانیاهو عملاً به گروگان سیاست‌های آمریکا تبدیل شده است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا