افغانستانخبرسیاست

مقام طالبان: تقابل ایران و آمریکا نبرد تمدنی است

خبرگزاری دید: عبداللطیف نظری، معاون وزارت اقتصاد حکومت ، در مراسم چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کابل گفت که تحولات منطقه را نمی‌توان صرفاً منازعات سیاسی دانست، بلکه این رخدادها بخشی از یک تقابل تمدنی و ساختاری میان «جبهه حق و جبهه باطل» است.

مقام طالبان: تقابل ایران و آمریکا نبرد تمدنی است

نظری ایستادگی ایران در برابر آمریکا را نمونه‌ای از این رویارویی تاریخی توصیف کرد و روابط میان افغانستان و ایران را «عمیق، طبیعی و ارگانیک» خواند.

به گفته نظری، تلاش‌ها برای ایجاد فاصله میان دو ملت بی‌نتیجه خواهد بود و روابط دو کشور پس از استقرار حکومت طالبان بر پایه برادری، همسایگی نیک و احترام متقابل گسترش یافته است.

وی ایران را یکی از مهم‌ترین شرکای تجاری افغانستان و از کریدورهای کلیدی ترانزیتی کشور دانست و هدف‌گذاری برای افزایش مبادلات اقتصادی تا سطح ۱۰ میلیارد دالر را از برنامه‌های اصلی اعلام کرد.

معاون وزارت اقتصاد حکومت طالبان همچنین وحدت امت اسلامی را «ضروری و حیاتی» توصیف کرد و گفت که اگر جهان اسلام به وحدت برسد، فجایع انسانی مشابه آنچه در فلسطین و غزه جریان دارد، تکرار نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا