خبرگزاری دید: حکومت طالبان با انتشار بیانیهای به مناسبت سیوهفتمین سالگرد خروج نیروهای ارتش سرخ شوروی از کشور، ۲۶ دلو را بهعنوان روزی «پرافتخار» توصیف کرده و این رویداد را نمادی از مقاومت مردم افغانستان در برابر اشغالگران دانسته است.

در این بیانیه آمده که «جهاد، مبارزه و فداکاریهای مردم افغانستان» زمینه شکست ارتش شوروی و خروج آن از کشور را فراهم کرد.
حکومت طالبان همچنین تأکید کرده که افغانستان طی بیش از یک قرن گذشته، «برای سومینبار» با «یاری خداوند» از اشغال رهایی یافته است.
در ادامه، این متن بر «عزم و تعهد مردم افغانستان در پاسداری از دین و استقلال» تأکید کرده و جهادهای گذشته را «درسی برای دشمنان» دانسته است.
حکومت طالبان در این بیانیه، از شهروندان خواسته که در برابر «توطئهها و دسیسهها» هوشیار بمانند و با حفظ وحدت ملی، راه «نیاکان» خود را ادامه دهند.