افغانستانجنگخبرسیاستنظامی

جزئیات بیشتر از حملات گسترده طالبان در امتداد خط دیورند

خبرگزاری دید: وزارت دفاع حکومت طالبان اعلام کرده که در ۲۴ ساعت گذشته و در واکنش به حملات پاکستان، نیروهای دفاعی افغانستان عملیات گسترده‌ای در امتداد خط دیورند انجام داده‌اند.

جزئیات بیشتر از حملات گسترده طالبان در امتداد خط دیورند

این عملیات در ولایت‌های کندهار، ننگرهار، کنر، نورستان، خوست، پکتیا و پکتیکا اجرا شده و به گفته این وزارت، «ضربه‌های مؤثری» به نیروهای پاکستانی وارد شده است.

بر اساس این گزارش، صبح امروز حوالی ساعت ۸، نیروی هوایی حکومت طالبان مقر عمومی نیروهای مرزی پاکستان (FC) را در منطقه کچلاغ بلوچستان، که به «غزه‌بند» نیز شهرت دارد، هدف قرار داده است. در این حمله، دفتر فرماندهی و محل اقامت نیروها مورد اصابت قرار گرفته و به گفته وزارت دفاع، ده‌ها سرباز پاکستانی کشته یا زخمی شده و ساختمان‌ها آسیب جدی دیده‌اند.

بر پایه جزئیات اعلام‌شده از نتایج این عملیات، ۱۲ پسته و قرارگاه نیروهای پاکستانی نابود، ۴۱ سرباز پاکستانی کشته و ۵۳ تن زخمی شده‌اند. همچنین ۳ هواپیمای شناسایی و پهپاد متعلق به پاکستان سرنگون شده است.

در همین حال، وزارت دفاع حکومت طالبان ادعاهای پاکستان درباره تلفات سنگین نیروهای افغان را «کاملاً نادرست و تبلیغاتی» خوانده و تأکید کرده است که تلفات افغانستان بسیار محدود بوده است؛ به گونه‌ای که طبق ادعای وزارت دفاع طالبان، ۳ سرباز کشته و ۷ تن دیگر زخمی شده‌اند.

با این حال، وزارت دفاع طالبان گفته که حملات کور هوایی و موشکی پاکستان، باعث کشته و زخمی شدن شماری از غیرنظامیان، تخریب خانه‌های مسکونی و آوارگی هزاران نفر در مناطق مرزی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا