افغانستاناقتصاد و توسعهخبرمنطقه

دو تصمیم تازه اقتصادی طالبان؛ تمدید تخفیف گمرکی موترهای یک‌کلید و تجهیز گمرک‌ها

خبرگزاری دید: شانزدهمین جلسه کابینه حکومت طالبان به ریاست رئیس‌الوزراء ملا محمدحسن آخوند در ارگ برگزار شد. در این نشست، اعضای کابینه روی موضوعات مهم اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی کشور بحث و تبادل نظر کردند.

دو تصمیم تازه اقتصادی طالبان؛ تمدید تخفیف گمرکی موترهای یک‌کلید و تجهیز گمرک‌ها

بر اساس فیصله این جلسه، تخفیف محصول گمرکی برای موترهای یک‌کلید دست افغانستان تا پایان سال ۱۴۰۵ هجری شمسی با همان میزان قبلی تمدید شد. این تصمیم با هدف تنظیم بهتر بازار، حمایت از واردکنندگان و تسهیل روند ورود وسایط نقلیه به کشور اتخاذ شده است. کابینه همچنین به معاونت اقتصادی ریاست‌الوزراء دستور داد تا در هماهنگی با ادارات مربوط و سرمایه‌گذاران، نشست‌هایی را درباره واردات برخی اقلام برگزار کند تا شفافیت، کمیت و کیفیت در روند واردات به‌گونه دقیق رعایت شود.

در رویدادی دیگر، وزارت مالیه حکومت طالبان از خریداری هشت عراده کرین به ارزش بیش از ۱.۴۵ میلیون دالر برای شش گمرک کشور خبر داد. عبدالقیوم نصیر، سخنگوی این وزارت، اعلام کرده که این کرین‌ها تولید سال ۲۰۲۵ بوده و هر کدام توانایی بلند کردن تا ۲۵ تُن وزن را دارند.

به گفته وی، این تجهیزات جدید در اختیار گمرک‌های بلخ، ننگرهار، قندهار، نیمروز، هرات و فراه قرار خواهد گرفت تا روند تخلیه و بارگیری کالاها سرعت یافته و سهولت بیشتری برای تاجران فراهم شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا