اسلایدشوافغانستانجنگخبرسیاستنظامی

کرزی: حمله پاکستان بر افغانستان نقض قوانین بین‌المللی است

خبرگزاری دید: رییس‌جمهور پیشین افغانستان، حمله‌های اخیر پاکستان بر کابل و ولایت‌های جنوبی کشور را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و اصول همسایگی دانست.

حامد کرزی، رییس‌جمهور پیشین افغانستان، حمله‌های تازه پاکستان بر ولایت‌های کابل، قندهار، پکتیا و پکتیکا را که منجر به شهادت شماری از شهروندان، از جمله زنان و کودکان، شده است، به‌شدت محکوم کرد.

کرزی این اقدام‌ها را نقض آشکار اصول همسایه‌داری، ارزش‌های انسانی و قوانین بین‌المللی خواند و تأکید کرد که چنین رفتارهایی تنها بر افزایش تنش‌ها و بی‌ثباتی در منطقه می‌افزاید.

وی از پاکستان خواست تا خصومت‌ها را کنار گذاشته و مسیر روابط نیک و متمدنانه با افغانستان را در پیش گیرد.

رییس‌جمهور پیشین کشور همچنین از جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی خواست بر جلوگیری از تکرار چنین حمله‌هایی و حفظ جان غیرنظامیان در افغانستان نظارت داشته باشند.

کرزی افزود که صلح و ثبات در افغانستان تنها از طریق احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز و رعایت قوانین بین‌المللی امکان‌پذیر است و هرگونه تجاوز نظامی و حمله به غیرنظامیان قابل قبول نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا