افغانستانخبرسیاست

کنایه نبیل به ملا هبت‌الله: از دخالت در شیوه استنجا تا سکوت در مقابل تجاوز پاکستان

خبرگزاری دید: رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان، سکوت رهبر طالبان در برابر حملات پاکستان را پرسش‌برانگیز خواند.

کنایه نبیل به ملا هبت‌الله: از دخالت در شیوه استنجا تا سکوت در مقابل تجاوز پاکستان

رحمت‌الله نبیل در تازه‌ترین اظهارات خود با انتقاد شدید از ملاهبت‌الله رهبر طالبان، تأکید کرده است که ملاهبت‌الله در جزئی‌ترین مسائل زندگی مردم از جمله طرز استنجا و استنشاق دستور صادر می‌کند، اما در برابر تجاوز و حملات مکرر پاکستان به خاک افغانستان سکوت اختیار کرده است.

نبیل این «سکوت سنگین» را جای پرسش دانسته و گفته است: «چگونه ممکن است در جزئی‌ترین امور زندگی رعیت فرمان صادر شود، اما در برابر نقض حاکمیت و تجاوز به خاک کشور حتی یک موضع روشن اتخاذ نگردد؟»

رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان هشدار داد که پاکستان در حملات خود به خاک افغانستان، مواضع شبه‌نظامیان از جمله تحریک طالبان پاکستانی را هدف قرار می‌دهد و این حملات به بهانه «فتنه‌الخوارج» یا «دارالخوارج» صورت می‌گیرد، اما ممکن است افغانستان این بار قربانی دیگری شود.

نبیل خطاب به رهبران طالبان گفت: «لحظه‌ای درنگ کنید و بیندیشید که چگونه به‌نام دین، ذهن‌ها شست‌وشوی مغزی داده شد و حقیقت مکدر جلوه داده شد.»

وی راه‌حل اساسی برای عبور از بحران جاری افغانستان را عبور مردم از حالت «رعیت» به «ملت» دانست و تأکید کرد: «کشوری که مردمش ملت باشند، دیگر به آسانی قربانی فتوای تکفیر و سیاست‌های ویرانگر نخواهد شد و امنیت پایدار خواهد داشت.»

رحمت‌الله نبیل در پایان بر ضرورت اتخاذ موضع روشن طالبان در برابر تجاوز پاکستان و توجه به وحدت ملی تأکید کرد و گفت که سکوت در این موضوع می‌تواند تبعات جدی برای آینده کشور داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا