امنیت و حوادثجنگجهانسیاستمنطقه

گاردین: ترامپ به دشمن درجه‌یک جهان تبدیل شده است

خبرگزاری دید: روزنامه گاردین در یادداشتی تحلیلی اعلام کرده است که سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تهدیدی جدی برای ثبات جهانی به شمار می‌رود و او عملاً به «دشمن عمومی شماره یک جهان» تبدیل شده است.

در این تحلیل آمده است که جنگی که دولت ترامپ علیه ایران آغاز کرده، به‌تدریج به زیان ایالات متحده در حال پیش رفتن است و ممکن است در نهایت به شکستی تحقیرآمیز برای واشنگتن منجر شود.

نویسنده این یادداشت تأکید کرده است که ادامه چنین روندی نه‌تنها موقعیت سیاسی و نظامی آمریکا را در سطح جهان تضعیف می‌کند، بلکه می‌تواند به اعتبار و جایگاه بین‌المللی این کشور نیز آسیب جدی وارد کند.

در پایان این گزارش آمده است که تشدید تنش‌ها و سیاست‌های تهاجمی می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای نظم جهانی داشته باشد و آمریکا را بیش از پیش در عرصه بین‌المللی با چالش و انزوا روبه‌رو کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا