اسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثانفجارجنگحقوق بشرمنطقه

یوناما: حمله هوایی پاکستان شفاخانه معتادین را متاثر ساخت

خبرگزاری دید: یوناما در باره حمله هوایی بالای یک مرکز درمانی در کابل در بیانیه‌ای اعلام کرد که به تاریخ ۱۶ مارچ حوالی نه شب، حمله هوایی که توسط نیروهای نظامی پاکستان انجام گردید، شفاخانه تداوی معتادان «امید» را در کابل متاثر ساخت که از اثر آن ده‌ها تن کشته و یا زخمی شدند.

یوناما تسلیت عمیق خویش را به خانواده‌های جان باخته‌گان ابراز داشته و برای مجروحین ناشی از این رویداد آرزوی بهبودی سریع نمود.

در بیانیه آمده‌است که بر مبنای قوانین بین‌المللی، تمامی طرفین درگیر در منازعات باید به افراد بیمار و زخمی، کارمندان طبی، شفاخانه‌ها و امبولانس‌ها حرمت گذاشته و از آنان محافظت نمایند، در حالیکه قوانین مذکور هر گونه حمله بالای شفاخانه‌ها و تاسیسات ملکی را اکیداً ممنوع قرار داده‌است.

یوناما افزود که در افغانستان، افراد ملکی بهای منازعه جاری میان افغانستان و پاکستان را می‌پردازند.

این نهاد افزود که بر اساس ماموریت تفویذ شده، از ۲۶ فبروری تا قبل از ۱۶ مارچ، حداقل مرگ ۷۶ فرد ملکی و جراحت ۲۱۳ تن دیگر را در افغانستان از اثر خصومت‌ها به ثبت رسانیده‌است.

در پایان، یوناما یک بار دیگر خواستار کاهش تنش‌ها و آتش‌بس بی‌درنگ شد و از طرفین تقاضا نمود تا بر مبنای مسوولیت‌های خویش در برابر قوانین بین‌المللی عمل نموده و از افراد ملکی حفاظت نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا