جنگخبرسیاستمنطقه

شهباز شریف در تماس با پادشاه بحرین: امنیت و ثبات منطقه مورد تأکید قرار گرفت

خبرگزاری دید: نخست‌وزیر پاکستان در تماس تلفنی با پادشاه بحرین بر حمایت اسلام‌آباد از تمامی تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف درگیری‌ها و برقراری صلح در منطقه تأکید کرد.

پاکستان بر حمایت از ابتکارات دیپلماتیک برای پایان درگیری‌ها در منطقه تأکید کرد

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، در گفت‌وگوی تلفنی با حمد بن عیسی آل‌خلیفه، پادشاه بحرین، حمایت قاطع اسلام‌آباد از امنیت و ثبات در منطقه را مورد تأکید قرار داد.

وی در این تماس ضمن تبریک عید سعید فطر، بر ضرورت همکاری و گفت‌وگوی نزدیک کشورهای منطقه برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها تأکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان همچنین پادشاه بحرین را در جریان تلاش‌های دیپلماتیک اسلام‌آباد برای برقراری صلح در منطقه و پایان دادن به منازعات موجود قرار داد.

دو طرف توافق کردند که رایزنی‌ها و همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای ادامه یابد تا به راهکارهای مسالمت‌آمیز و پایدار دست یابند.

وی تصریح کرد که پاکستان از تمامی ابتکارات دیپلماتیک برای توقف درگیری‌ها در منطقه حمایت خواهد کرد، این تماس نشان‌دهنده تعهد اسلام‌آباد به حفظ ثبات منطقه و تقویت روابط نزدیک با کشورهای خلیج فارس است و تأکیدی بر نقش فعال پاکستان در دیپلماسی منطقه‌ای محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا