اسلایدشوامنیت و حوادثجنگسیاستمنطقه

بلاروس: ایران پیروز خواهد شد

خبرگزاری دید: الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس، در پیامی خطاب به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، فرا رسیدن عید نوروز و آغاز سال ۱۴۰۵ هجری شمسی را به وی و ملت ایران تبریک گفت.

بر اساس این پیام، لوکاشنکو ضمن اشاره به شرایط کنونی، تأکید کرده است که ایران با شجاعت در برابر چالش‌های بیرونی ایستادگی می‌کند و این مسیر را ادامه خواهد داد.

وی در بخشی از پیام خود گفته است: «در لحظه تحویل سال نو، ایران همچنان با شجاعت به مبارزه با چالش‌های بیرونی دشوار ادامه می‌دهد.»

رئیس‌جمهور بلاروس همچنین ابراز اطمینان کرده است که مردم ایران با تکیه بر تجربه تاریخی و ظرفیت‌های خود، بر مشکلات فائق خواهند آمد.

او افزوده است: «مردم فرزانه ایران با تکیه بر تجربه بزرگ خود که حاصل قرن‌هاست، بر همه سختی‌ها با شجاعت پیروز خواهند شد و حق خود را برای ادامه مسیر منتخب استقلال و حاکمیت حفظ خواهند کرد.»

این پیام در حالی منتشر می‌شود که روابط سیاسی میان تهران و مینسک در سال‌های اخیر روند رو به گسترشی داشته و دو کشور بر تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مختلف تأکید کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا