اسلایدشوپرونده هاپرونده ویژه: تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایرانخبرمنطقه

رسانه‌های پاکستان: ترامپ در برابر ایران تسلیم شد

خبرگزاری دید: شبکه‌های خبری پاکستان پس از اعلام آتش‌بس میان ایران و آمریکا، از تسلیم رئیس جمهور آمریکا در برابر نیروهای مسلح ایران خبر دادند.

رسانه‌های پاکستان: ترامپ در برابر ایران تسلیم شد

شبکه‌های خبری پاکستان گزارش دادند که عقب‌نشینی آمریکا و اسرائیل و توافق رسمی بر سر یک چارچوب جامع آتش‌بس، نشان‌دهنده پذیرش موقعیت کلیدی ایران در منطقه است.

به گفته شبکه سونو تی وی، واشنگتن و تل‌آویو دیگر چاره‌ای جز پذیرش کنترل ایران بر تنگه هرمز و نقش مؤثر تهران در منطقه ندارند.

شبکه ۹۲ نیوز با حضور کارشناسان دفاعی و سیاسی اعلام کرد که تمام محاسبات ترامپ و نتانیاهو درباره ایران غلط از آب درآمده است.

برخلاف خواست رهبران آمریکا و اسرائیل، مردم ایران در کنار نظام و نیروهای مسلح خود ایستادگی کردند و دست برتر را در این درگیری حفظ کردند.

شبکه سماء نیوز نیز نوشت که امروز، پیروزی جمهوری اسلامی ایران است، زیرا رئیس جمهور آمریکا مجبور به پذیرش مطالب ایران شد و اسرائیل نیز راهی جز عقب‌نشینی نداشت.

کارشناسان پاکستانی معتقدند این عقب‌نشینی نشان‌دهنده قدرت دیپلماسی و توان نظامی ایران است و می‌تواند جایگاه تهران در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی را مستحکم‌تر کند.

تحلیلگران همچنین تاکید دارند که این رخداد پیامی واضح به جهان ارسال می‌کند: تهدیدات نمی‌توانند یک ملت متمدن را مجبور به تسلیم کنند و ایستادگی ملی و هماهنگی میان مردم و نیروهای مسلح، عامل تعیین‌کننده در حفظ منافع کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا