پرونده ویژه: تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایرانتروریسمجنگ

خواجه آصف: جهان اسلام باید از آتش‌بس امریکا ـ ایران حفاظت کند

خبرگزاری دید: خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان، با استقبال از آتش‌بس دو هفته‌ای میان ایران و ایالات متحده، از کشورهای اسلامی خواست برای حفظ این دستاورد تلاش کرده و در برابر تهدیدهای احتمالی علیه صلح در منطقه هوشیار باشند.

خواجه آصف روز چهارشنبه در نشست مجلس ملی این کشور ابراز امیدواری کرد که آتش‌بس میان ایران و ایالات متحده به موفقیت برسد و زمینه‌ساز صلح پایدار در منطقه شود.

او تاکید کرد که جهان اسلام باید نقش فعال‌تری در حفاظت از این روند ایفا کند. او خاطرنشان کرده‌است: «ما امیدواریم در ایجاد صلح و آشتی موفق شویم، اما امت اسلامی باید برای حفظ این دستاوردها هوشیار باقی بماند و در برابر تهدیدها به صلح، بیدار باشد.»

وزیر دفاع پاکستان همچنین به نقش کشورش در تسهیل گفت‌وگوها میان طرف‌های مختلف در منطقه خلیج فارس اشاره کرده و افزوده که پاکستان در تلاش است میان «برادران دو سوی خلیج» برای تقویت صلح همکاری کند.

او با اشاره به آموزه‌های اسلامی، صلح و سازش را از اصول مهم اسلام دانست و گفت که دستاوردهای اخیر می‌تواند جایگاه تازه‌ای برای پاکستان در سطح جهانی ایجاد کند.

خواجه آصف در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به افزایش نفوذ اسرائیل در سطح جهانی هشدار داد و اظهار داشت که این نفوذ در اروپا، ایالات متحده و برخی کشورهای عربی گسترش یافته است. به گفته او، پاکستان اکنون فرصت مهمی دارد تا در مقابله با این روند، نقش رهبری ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا