اجتماعاسلایدشوافغانستاناقتصاد و توسعهتروریسمجنگخبرسیاستنظامی

اعتصاب طلافروشان هرات در پی حمله مرگبار در انجیل

خبرگزاری دید: حمله مسلحانه در ولسوالی انجیل که منجر به کشته شدن ۱۱ تن شد، موجی از اعتراض و اعتصاب در میان کسبه‌کاران هرات به راه انداخت.

منابع محلی در هرات می‌گویند این حمله روز جمعه در یکی از مناطق شیعه‌نشین ولسوالی انجیل رخ داده و باعث کشته شدن دست‌کم ۱۱ تن شده است. به گفته مسوولان محلی حکومت طالبان، قربانیان این رویداد غیرنظامیان بوده‌اند، اما جزئیات بیشتری درباره هویت آنان منتشر نشده است.

در واکنش به این رویداد، روز شنبه شماری از طلافروشان و بازاریان هرات با تعطیل کردن دکان‌های خود، اعتراض‌شان را نسبت به وضعیت امنیتی ابراز کردند.

به گفته شاهدان، این اعتصاب در برخی نقاط بازار با استقبال دیگر کسبه نیز همراه شده و فضای عمومی شهر را تحت تأثیر قرار داده است.

تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسوولیت این حمله را بر عهده نگرفته است. با این حال، برخی باشندگان هرات با اشاره به سابقه حملات مشابه، نسبت به تکرار چنین رویدادهایی ابراز نگرانی کرده و خواستار تأمین امنیت پایدار، به‌ویژه برای اقلیت‌های مذهبی شده‌اند.

شماری از شهروندان در گفتگو با رسانه‌ها تأکید کرده‌اند که ادامه این وضعیت می‌تواند باعث افزایش بی‌اعتمادی عمومی و آسیب به فعالیت‌های اقتصادی در شهر شود.

 آنان از مسوولان خواسته‌اند تا با اتخاذ تدابیر جدی و شفاف، عاملان این رویداد را شناسایی و از وقوع حوادث مشابه در آینده جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا