افغانستانحکومتعلم و فناوری

ساخت ۳۶ مکتب جدید برای تقویت نظام آموزشی کشور

خبرگزاری دید: وزارت معارف حکومت طالبان اعلام کرده که به‌منظور توسعه آموزش‌های عصری و بهبود دسترسی به تعلیم و تربیه، ۳۶ مکتب جدید در نقاط مختلف کشور ساخته می‌شود.

وزارت معارف حکومت طالبان اعلام کرده که بر اساس حکم ریاست‌الوزرا، روند ساخت ۳۶ مکتب جدید در نقاط مختلف کشور به‌زودی آغاز می‌شود؛ اقدامی که هدف آن بهبود دسترسی به آموزش و تقویت نظام تعلیمی عنوان شده است.

مسوولان در این وزارت گفته‌اند این پروژه در چارچوب برنامه‌های کلان توسعه‌ای بخش آموزش طراحی شده و قرار است در ولایت‌ها و ولسوالی‌هایی تطبیق شود که با کمبود مراکز آموزشی روبه‌رو هستند.

به گفته این وزارت، با ساخت این مکاتب، زمینه آموزش برای هزاران کودک و نوجوان فراهم خواهد شد؛ به‌ویژه در مناطق دورافتاده که دسترسی به امکانات تعلیمی محدود است. همچنین تأکید شده که این مکاتب با درنظر گرفتن معیارهای عصری ساخته شده و شامل صنف‌های مجهز، امکانات بهداشتی و محیط مناسب آموزشی خواهند بود.

مسوولان افزوده‌اند که هدف از اجرای این پروژه، ارتقای کیفیت آموزش، کاهش فاصله میان مناطق شهری و روستایی و ایجاد فرصت‌های برابر برای همه شهروندان است.

به باور آنان، سرمایه‌گذاری در بخش آموزش می‌تواند نقش مهمی در ساخت ۳۶ مکتب جدید برای تقویت نظام آموزشی کشور ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا