اسلایدشوافغانستانتروریسمجنگخبرسیاستنظامی

حملات راکتی پاکستان به اسدآباد کنر

خبرگزاری دید: منابع محلی در ولایت کنر می‌گویند که شامگاه دوشنبه، ۲۴ حمل، مناطق اطراف شهر اسدآباد هدف حملات راکتی از سوی نیروهای پاکستانی قرار گرفته است.

به گفته این منابع، این حملات از سوی نیروهای پاکستان انجام شده و چندین راکت به سمت مناطق مسکونی در حومه اسدآباد شلیک شده است.

در پی این رویداد، باشندگان محل گفته‌اند که به دلیل شدت انفجارها و نگرانی از ادامه حملات، بسیاری از خانواده‌ها خانه‌های خود را ترک کرده و به مناطق امن‌تر پناه برده‌اند.

تا هنوز جزئیات دقیق از میزان خسارات و تلفات احتمالی این حملات منتشر نشده است و مقام‌های رسمی دو طرف نیز در این مورد به‌گونه رسمی اظهار نظر نکرده‌اند.

این در حالی است که در ماه‌های اخیر، گزارش‌هایی از افزایش تنش‌ها و درگیری‌های پراکنده در امتداد خط مرزی میان افغانستان و پاکستان منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا