افغانستانحکومتخبرسیاست

طالبان: حضور نیروهای امریکایی در خاک کشور منتفی است

خبرگزاری دید: وزارت امور خارجه حکومت طالبان اعلام کرد که امکان ازسرگیری همکاری‌ها با امریکا در آینده وجود دارد، اما حضور نیروهای نظامی امریکایی در خاک کشور به‌طور کامل منتفی است.

ذاکر جلالی، رئیس دوم سیاسی این وزارت، در گفت‌وگو با روزنامه «نشنل» امارات متحده عربی، حضور نظامی امریکا در افغانستان را «تجربه منفی در روابط دوجانبه» توصیف کرد. با این حال، وی احتمال گسترش روابط با واشنگتن در قالب‌های دیگر را رد نکرد.

جلالی افزوده‌است: «ما می‌توانیم فرصت‌ها را در روابط دوجانبه خود بررسی کنیم.»در همین حال، در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۵، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، اعلام کرده بود که واشنگتن در تلاش است کنترل پایگاه هوایی بگرام را دوباره به‌دست گیرد. کاخ سفید نیز گفته بود که این موضوع با نمایندگان افغانستان در حال بررسی است.

ترامپ پیش‌تر هشدار داده بود که در صورت مخالفت مقام‌های افغانستان با واگذاری دوباره کنترل این پایگاه، «اتفاقات بدی» در انتظار این کشور خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا