اجتماعاسلایدشوافغانستانخبرسیاستمحیط زیست

طالبان واردات و فروش «پتاقی» را در سراسر افغانستان ممنوع کرد

خبرگزاری دید: وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان اعلام کرده که واردات، تولید و عرضه «پتاقی» یا ترقه در سراسر افغانستان ممنوع شده و گمرکات موظف‌اند از ثبت و ترخیص هرگونه محموله مرتبط جلوگیری کنند. مقام‌ها هشدار داده‌اند که با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان اعلام کرده که واردات، تولید و فروش «پتاقی» یا ترقه در کشور به‌طور کامل ممنوع شده است. این وزارت در اطلاعیه‌ای گفته که تمامی گمرکات موظف‌اند از ثبت، ترخیص و ورود این نوع کالا جلوگیری کنند و در صورت شناسایی، محموله‌ها را به مبدأ بازگردانند.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان تأکید کرده که این تصمیم به دستور رهبری حکومت طالبان اتخاذ شده و هدف آن جلوگیری از پیامدهای امنیتی و اجتماعی ناشی از استفاده از مواد انفجاری سبک عنوان شده است. او افزوده که با افراد و شرکت‌هایی که از این دستور سرپیچی کنند، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و پرونده آنان به نهادهای عدلی و قضایی سپرده می‌شود.

به گفته مقام‌های طالبان، این اقدام بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای کنترل بازار و جلوگیری از ورود کالاهایی است که «مخل نظم عمومی» تلقی می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا