اسلایدشوپرونده ویژه: تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایرانتروریسمجنگخبرسیاستمنطقهنظامی

روایت تازه ارتش ایران از عبور جنگنده‌ها از پدافند آمریکا و متحدانش

خبرگزاری دید: سخنگوی ارتش ایران با اشاره به گزارش اخیر شبکه ان‌بی‌سی، از انجام چندین عملیات هوایی در روزهای نخست جنگ خبر داد. این عملیات با عبور موفق جنگنده‌ها و پهپادهای ایرانی از لایه‌های پیچیده پدافندی آمریکا و متحدانش همراه بوده است.

محمد اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش ایران، در اظهارات تازه‌ای که رسانه‌های داخلی از جمله ایسنا منتشر کرده‌، بخشی از جزئیات عملیات هوایی ایران در روزهای آغازین جنگ را تشریح کرد. او با اشاره به گزارش اخیر شبکه ان‌بی‌سی درباره عملیات ویژه یک فروند جنگنده اف‑۵ ایرانی علیه پایگاه آمریکا در کویت، گفت این تنها یکی از چندین سورتی پرواز موفق نیروی هوایی بوده است.

به‌گفته اکرمی‌نیا، در همان ساعات نخست حملات آمریکا و اسرائیل، جنگنده‌های ایرانی مأموریت‌هایی را علیه اهدافی در کویت، قطر و اقلیم کردستان عراق اجرا کردند و این عملیات‌ها با وجود سامانه‌های پیشرفته دفاعی آمریکا، بدون اختلال انجام شد. او افزود که نیروی هوایی ایران در ادامه جنگ نیز با به‌کارگیری پهپادهای رزمی، دامنه عملیات خود را گسترش داد.

گزارش شبکه ان‌بی‌سی درباره عبور یک جنگنده قدیمی اف‑۵ از چندین لایه پدافندی آمریکا و کویت، بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشته و بسیاری کاربران آن را نشانه‌ای از توانمندی خلبانان و تاکتیک‌های هوایی ایران دانسته‌اند. برخی نیز این عملیات را با صحنه‌هایی از فیلم «تاپ گان» مقایسه کرده و خواستار انتشار جزئیات بیشتری درباره مأموریت و سرنوشت خلبان شده‌اند.

پنتاگون تاکنون واکنشی رسمی به این گزارش نشان نداده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا