اجتماعافغانستانحوادث طبیعیخبرسیاستکمک های بشردوستانهمحیط زیست

هشدار بحران انسانی پس از سیل‌های اخیر در شرق افغانستان

خبرگزاری دید: سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرده که در پی جاری شدن سیلاب‌های اخیر در ولایت ننگرهار، حدود دو هزار خانواده آسیب دیده‌اند.

بارندگی‌های شدید و جاری شدن سیلاب در ولایت ننگرهار افغانستان، هزاران خانواده را با بحران انسانی روبه‌رو کرده است.

سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) اعلام کرده که حدود دو هزار خانواده در این رویداد طبیعی آسیب دیده‌اند و بسیاری از آنان خانه و دارایی‌های خود را از دست داده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، سیلاب‌ها علاوه بر تخریب خانه‌های مسکونی، بخش زیادی از زمین‌های کشاورزی، جاده‌ها و تأسیسات زیربنایی را نیز ویران کرده است.

مقام‌های محلی می‌گویند تیم‌های امدادی برای ارزیابی خسارات و کمک‌رسانی به مناطق آسیب‌دیده اعزام شده‌اند.

سازمان‌های امدادرسان هشدار داده‌اند که ادامه بارندگی‌ها ممکن است خطر وقوع سیلاب‌های تازه را افزایش دهد.

همزمان، خانواده‌های آسیب‌دیده با کمبود سرپناه، مواد غذایی و خدمات بهداشتی مواجه هستند و خواستار کمک فوری نهادهای داخلی و بین‌المللی شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا