اجتماعافغانستاناقتصاد و توسعهخبرسیاست

کابل و شرکت هندی قرارداد ۴۶ میلیون دالری امضا کردند

خبرگزاری دید: اداره ملی ستندرد و کیفیت حکومت طالبان اعلام کرد که قرارداد ۴۶ میلیون دالری را با یک شرکت هندی به‌نام «تی‌سی‌آر‌سی» برای ساخت و تجهیز لابراتوارهای معیاری در کابل و گذرگاه‌های مهم مرزی کشور امضا کرده‌است.

براساس خبرنامه منتشرشده، این قرارداد برای مدت پنج سال میان اداره ملی ستندرد و کیفیت و شرکت هندی «تی‌سی‌آر‌سی» به امضا رسیده و هدف آن ایجاد و نوسازی مجتمع‌های لابراتواری در کابل و ۹ بندر و مرکز تجارتی افغانستان خوانده شده‌است.

مقام‌ها گفته‌اند که در چارچوب این پروژه، تجهیزات پیشرفته برای آزمایش مواد ساختمانی، وسایل برقی، محصولات نساجی، چرمی و کاغذی فراهم خواهد شد.

همچنان، نصب سیستم‌های مدرن لابراتواری، ترمیم تجهیزات موجود و آموزش کارمندان تخنیکی افغانستانی نیز شامل این توافق است. به گفته مسوولان، برنامه‌هایی برای کمک به دریافت تصدیق‌نامه‌های بین‌المللی «آی‌اس‌او» نیز در نظر گرفته شده‌است.

مسوولان حکومت طالبان این پروژه را بخشی از تلاش‌ها برای تقویت سیستم کنترول کیفیت، جلوگیری از ورود کالاهای بی‌کیفیت و بهبود زیربناهای تجارتی افغانستان دانسته‌اند.

این توافق در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها و درگیری‌های مقطعی میان نیروهای طالبان و پاکستان در ماه‌های اخیر، باعث اختلال در مسیرهای تجارتی منطقه و بسته‌شدن موقت برخی گذرگاه‌های مهم مرزی میان دو کشور شده‌است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا