خبرگزاری دید: پی حمله مرگبار به یک قطار مسافربری در شهر کویته پاکستان، نخستوزیر این کشور و وزیر ارشد بلوچستان این رویداد را محکوم کردند.

در پی حمله مرگبار به یک قطار مسافربری در شهر کویته پاکستان، شهباز شریف نخستوزیر این کشور و سرفراز بگتی وزیر ارشد بلوچستان این رویداد را محکوم کردند ،شهباز شریف، نخستوزیر پاکستان، این رویداد را یک حمله تروریستی علیه مردم بیگناه توصیف کرد و از کشته و زخمی شدن شمار زیادی از شهروندان ابراز تأسف نمود.
سرفراز بگتی، وزیر ارشد بلوچستان، نیز این حمله را محکوم کرده و آن را اقدامی علیه غیرنظامیان دانست.
وی تأکید کرد که نهادهای امنیتی و قضایی تحقیقات گستردهای را برای شناسایی عاملان این حادثه آغاز کردهاند.
براساس گزارش منابع محلی، در این حمله دستکم ۳۴ نفر جان باخته و ۹۶ نفر زخمی شدهاند، هرچند برخی رسانههای پاکستانی شمار کشتهشدگان را ۱۹ نفر و تعداد زخمیها را حدود ۷۰ نفر اعلام کردهاند.
پس از وقوع انفجار، وضعیت اضطراری در شفاخانه های دولتی کویته اعلام شد و کادر درمان برای رسیدگی به مجروحان فراخوانده شدند، گزارشها حاکی از آن است که حال تعدادی از زخمیان وخیم است.
در همین حال، واحد فدایی «مجید بریگید» وابسته به ارتش آزادیبخش بلوچ مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.
این گروه مدعی شده که هدف حمله، قطاری حامل نیروهای امنیتی بوده، اما مقامهای پاکستانی تأکید دارند که قربانیان اصلی این حادثه غیرنظامیان بودهاند.