اسلایدشوخبرسیاستمنطقه

نخست‌وزیر عراق در مراسم تشییع آیت‌الله فیاض شرکت کرد

خبرگزاری دید: علی الزیدی، نخست‌وزیر عراق، امروز جمعه در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله العظمی محمداسحاق فیاض، از مراجع بزرگ و برجسته شیعه، در شهر کاظمین حضور یافت؛ مراسمی که با مشارکت گسترده روحانیون و شهروندان و اعلام سه روز عزای عمومی از سوی دولت عراق همراه بود.

نخست‌وزیر عراق در مراسم تشییع آیت‌الله فیاض شرکت کرد

علی الزیدی، نخست‌وزیر عراق، امروز جمعه در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله العظمی محمداسحاق فیاض در شهر کاظمین شرکت کرد. بر اساس بیانیه دفتر نخست‌وزیر، حضور او در این مراسم به‌منظور ادای احترام به جایگاه علمی و دینی این مرجع برجسته شیعه عنوان شده است.

مراسم تشییع با حضور گسترده روحانیون، شخصیت‌های حوزوی و اقشار مختلف مردم برگزار شد و نهادهای امنیتی و شهری کاظمین مدیریت آن را بر عهده داشتند. تصاویر منتشرشده نیز نشان‌دهنده حضور پرشمار مردم و چهره‌های مذهبی در این آیین است.

دفتر آیت‌الله فیاض اعلام کرده بود که مراسم تشییع روز جمعه در کاظمین و روز شنبه در نجف برگزار می‌شود. آیت‌الله محمداسحاق فیاض، از برجسته‌ترین مراجع تقلید شیعیان جهان و ساکن نجف، اصالتاً از ولسوالی جاغوری ولایت غزنی افغانستان بود و در ۹۶ سالگی درگذشت.

در پی درگذشت او، دولت عراق سه روز عزای عمومی اعلام کرد. همچنین رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر عراق، رئیس‌جمهور ایران و اشرف غنی و حامد کرزی، رؤسای‌جمهور پیشین افغانستان، پیام‌های تسلیت جداگانه‌ای صادر کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا