اسلایدشوافغانستانخبرسیاستمنطقه

واکنش شورای علمای شیعه به حوادث جبرئیل؛ «احساسات مردم را تحریک نکنید»

خبرگزاری دید: شورای علمای شیعه افغانستان در بیانیه‌ای خطاب به محتسبان طالبان، خواستار پرهیز از رفتارهایی شد که به گفته این شورا می‌تواند احساسات عمومی را تحریک کند.

واکنش شورای علمای شیعه به حوادث جبرئیل؛ «احساسات مردم را تحریک نکنید»

شورای علمای شیعه افغانستان در واکنش به رویدادهای اخیر منطقه جبرئیل شهر هرات، از محتسبان طالبان خواست در اجرای وظایف خود عرف جامعه، شرایط فرهنگی و حساسیت‌های اجتماعی مردم را در نظر بگیرند.

این شورا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که حفظ نظم و اجرای قوانین باید با رعایت حرمت شهروندان و پرهیز از اقداماتی همراه باشد که موجب تنش و نارضایتی عمومی می‌شود.

در این بیانیه آمده است که برخی برخوردها می‌تواند احساسات مردم را جریحه‌دار کرده و زمینه بروز تنش‌های بیشتر را فراهم کند.

شورای علمای شیعه افغانستان همچنین به نحوه مدیریت تجمع اعتراضی اخیر در منطقه جبرئیل اشاره کرده و گفته است نیروهای امنیتی طالبان می‌توانستند بدون توسل به زور و از طریق گفت‌وگو و مدیریت مسالمت‌آمیز، از گسترش اعتراضات و کشیده شدن آن به خشونت جلوگیری کنند.

در ادامه این بیانیه تأکید شده است که محتسبان باید از «برخوردهای افراطی و تحریک‌کننده احساسات مردم» خودداری کرده و در اجرای مسئولیت‌های خود، به ارزش‌های اجتماعی، فرهنگی و مذهبی جامعه توجه داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا