امنیت و حوادثخبرسیاستمنطقه

کاهش تنش در راولاکوت؛ ادامه اعتصاب سراسری در کشمیر آزاد

خبرگزاری دید: با وجود کاهش محدودیت‌های امنیتی در راولاکوت و کوچک‌تر شدن تجمعات اعتراضی، اعتصاب و تعطیلی سراسری برای هفتمین روز متوالی در شهرهای مختلف کشمیر آزاد ادامه دارد؛ همزمان اختلال گسترده اینترنت، فعالیت‌های تجاری و خدمات بانکی را مختل کرده است.

کاهش تنش در راولاکوت؛ ادامه اعتصاب سراسری در کشمیر آزاد

مسوولان محلی در کشمیر آزاد اعلام کرده‌اند که شدت اقدامات امنیتی علیه حامیان گروه غیرقانونی کمیته اقدام مردمی مشترک در راولاکوت کاهش یافته و تجمع اصلی در میدان عیدگاه به‌طور قابل توجهی کوچک‌تر شده است؛ زیرا بسیاری از معترضان که از شهرهای دیگر آمده بودند، منطقه را ترک کرده‌اند.

یک مقام رسمی تأکید کرده که نیروهای پولیس تنها با «فعالان مسلح» برخورد کرده‌اند و هیچ‌گونه مذاکره‌ای با این گروه صورت نخواهد گرفت. به گفته او اعضای این گروه یا باید تسلیم شوند یا با برخورد شدید قانونی روبه‌رو خواهند شد.

در حوزه خدمات و معیشت، با وجود بازگشایی محدود چندساعته مغازه‌ها، اعتصاب سراسری در شهرهایی مانند مظفرآباد همچنان ادامه دارد. حمل‌ونقل عمومی کاملاً متوقف شده، اما موترهای شخصی در جاده‌های خلوت تردد می‌کنند. قطع مداوم اینترنت نیز سیستم بانکی و دستگاه‌های عابربانک را از کار انداخته و مردم را در دسترسی به پول نقد با مشکل مواجه کرده است.

در همین حال، مجلس قانون‌گذاری کشمیر آزاد امروز سه‌شنبه ساعت ۲ بعدازظهر تشکیل جلسه می‌دهد. دستور کار این نشست شامل بررسی طرح رسمی‌سازی کارکنان پیمانی و همچنین بحث درباره قطعنامه‌هایی مرتبط با نقش پاکستان در تسهیل گفت‌وگوهای صلح میان آمریکا و ایران و نیز حادثه سقوط چرخبال در مظفرآباد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا