اجتماعافغانستانحقوق بشرخبرزنانسیاستکودکانمهاجرتمهاجرین

پاکستان بازداشت فوری مهاجران افغانستانی فاقد مدرک را آغاز می‌کند

خبرگزاری دید: بر اساس یک مصوبه تازه، نیروهای امنیتی پاکستان مکلف شده‌اند افغانستانی های بدون مدارک معتبر را شناسایی و بازداشت کنند.

وزارت داخله پاکستان با صدور ابلاغیه‌ای رسمی به تمامی دولت‌های ایالتی، مناطق ویژه و اداره اسلام‌آباد دستور داد روند شناسایی، بازداشت و اخراج شهروندان افغانستانی‌ فاقد مدارک قانونی را تشدید کنند.

بر اساس این دستور، از تاریخ ۱۰ جولای ۲۰۲۶ هر شهروند افغانستانی که بدون ویزای معتبر در خاک پاکستان حضور داشته باشد، به صورت فوری بازداشت خواهد شد.

در این ابلاغیه تأکید شده است که تمامی نهادهای مسئول موظف‌اند «طرح بازگرداندن اتباع خارجی غیرقانونی» (IFRP) را با جدیت کامل اجرا کنند.

همچنین از مقام‌های ایالتی خواسته شده است گزارش روزانه بازداشت‌ها، عملیات اجرایی و روند اخراج مهاجران را از ۱۱ جولای به وزارت داخله ارائه کنند.

براساس این تصمیم، موارد مربوط به افرادی که مدت اعتبار ویزای آنان به پایان رسیده نیز شامل اقدامات جدید خواهد شد و مقام‌های محلی مکلف شده‌اند روند بازگرداندن و اخراج این افراد را تسریع کنند.

وزارت داخله پاکستان اجرای این دستور را در اولویت قرار داده و از تمامی نهادهای امنیتی و انتظامی خواسته است همکاری کامل داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا